In Memoriam: Harrie Claessens - SV Ysselsteyn

Sponsors

In Memoriam: Harrie Claessens

13 januari 2023 14:00


Met grote verslagenheid ontvingen wij het droevige bericht dat helaas is overleden ons zeer gewaardeerd lid :
Harrie Claessens
Harrie is lid van onze vereniging sinds 1963. In oktober 2023 zou hij het diamanten lidmaatschap hebben bereikt, 60 jaar. Hij heeft zelf een actieve carrière gehad als voetballer en hierna zich verdienstelijk gemaakt in diverse functies binnen onze vereniging.
Zo is hij diverse jaren jeugdleider geweest en was hij van 1982 t/m 1993 bestuurslid binnen afdeling voetbal.
Sinds de privatisering van de sportparken in 2001 is Harrie als lid van CBS (Commissie Beheer Sportpark) actief in de weer geweest voor het onderhoud van het sportpark. Tot op de dag van vandaag was hij nog steeds lid binnen het huidige VUT-Actief clubke.
Voor afdeling korfbal was Harrie een grote drijvende kracht bij de realisatie, uitvoering en onderhoud van de materialenkar en opslag-container.
Harrie was ook vele jaren lang een bekend gezicht op het sportpark, waar hij altijd getrouw de entree verzorgde en vele bezoekers verwelkomde op ons sportpark.
Als fervent supporter van de diverse teams binnen onze club, kon hij stilletjes genieten langs de lijn bij zowel korfbal als voetbal. Bleek na de wedstrijd tijdens de 3e helft, dat het druk was in de kantine, dan was er altijd de helpende hand van Harrie.
In Harrie verliezen wij een warm en vriendelijk persoon, een echte verenigingsman met een liefdevol hart voor ons SV Ysselsteyn.
Wij wensen Tiny, kinderen en kleinkinderen, heel veel sterkte en mooie dierbare herinneringen toe.

Bestuur, Vut Actief, Ereleden en Leden SV Ysselsteyn

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!