Overlijden Jan Geurts

12 juni 10:15  Overlijden Jan Geurtsmeer »

TEAMINDELINGEN JUNIOREN EN SENIOREN 2021-2022

7 juni 18:45  De teamindelingen voor de Jeugd en de Senioren voor volgend seizoen zijn bekend!meer »

Ruud Jenneskens verlengd contract

17 januari 21:00  Ruud Jenneskens blijft ook het volgend seizoen 2021-2022 trainer van Ysselsteyn. De 39-jarige Ruud Jenneskens uit Venray is aan zijn achtste seizoen bezig als hoofdtrainer van de selectie. Een uitzonderlijk lange succesvolle samenwerking, waarbij we als vereniging nog mooie sportieve uitdagingen met deze jonge selectie zien! We hebben dan ook het vertrouwen dat zij zich met veel passie en plezier nog verder kunnen ontwikkelen. Ruud zal hierbij geassisteerd worden door de assistenten Martin Smits en Dirk van de Ven. Ook onze Hoofd jeugd opleidingen Peter Groenen zal het volgende seizoen 2021-2022 verantwoordelijk blijven voor de uitvoering van het technisch beleid van de jeugdafdeling en daarbij de wedstrijd coaching van de JO19 op zich nemen. SV Ysselsteyn afd. Voetbalmeer »

Rabo ClubSupport

13 oktober 19:45  Beste leden van SV Ysselsteyn,meer »

Informatieboekje 2020-2021

28 augustus 15:15  Het nieuwe informatieboekje staat online.meer »

Protocol Corona en richtlijnen gasten

26 augustus 13:30  Per 1 juli is het kabinet voor Nederland van een ‘intelligente lockdown’ naar ‘ruimte met regels’ gegaan.meer »

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!