Ruud Jenneskens verlengd contract

17 januari 21:00  Ruud Jenneskens blijft ook het volgend seizoen 2021-2022 trainer van Ysselsteyn. De 39-jarige Ruud Jenneskens uit Venray is aan zijn achtste seizoen bezig als hoofdtrainer van de selectie. Een uitzonderlijk lange succesvolle samenwerking, waarbij we als vereniging nog mooie sportieve uitdagingen met deze jonge selectie zien! We hebben dan ook het vertrouwen dat zij zich met veel passie en plezier nog verder kunnen ontwikkelen. Ruud zal hierbij geassisteerd worden door de assistenten Martin Smits en Dirk van de Ven. Ook onze Hoofd jeugd opleidingen Peter Groenen zal het volgende seizoen 2021-2022 verantwoordelijk blijven voor de uitvoering van het technisch beleid van de jeugdafdeling en daarbij de wedstrijd coaching van de JO19 op zich nemen. SV Ysselsteyn afd. Voetbalmeer »

Rabo ClubSupport

13 oktober 19:45  Beste leden van SV Ysselsteyn,meer »

Informatieboekje 2020-2021

28 augustus 15:15  Het nieuwe informatieboekje staat online.meer »

Protocol Corona en richtlijnen gasten

26 augustus 13:30  Per 1 juli is het kabinet voor Nederland van een ‘intelligente lockdown’ naar ‘ruimte met regels’ gegaan.meer »

TEAMINDELINGEN JUNIOREN EN SENIOREN 2020-2021

12 juni 16:00  De teamindelingen voor de Jeugd en de Senioren voor volgend seizoen zijn bekend!meer »

Update coronavirus: Hervatting trainingen jeugd

28 april 15:15  Vanaf 29 april mag de jeugd tot en met 18 jaar weer samen, onder begeleiding trainen in de buitenlucht. Goed nieuws dus! Afdeling voetbal start de trainingen vanaf 29 april, afdeling korfbal start de trainingen vanaf 4 mei. Verdere informatie volgt via eigen team. Om het coronavirus onder controle te houden, zijn er regels opgesteld voor het sporten. Vanaf 29 april gelden de volgende richtlijnen vanuit Rijksoverheid en SV Ysselsteyn voor zowel afdeling voetbal als korfbal die strikt nageleefd dienen te worden:meer »

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!