Verslag jaarvergadering

20 oktober 8:45  Jaarvergadering 12-10-2021 S.V. Ysselsteyn. Op de jaarvergadering van vorige week dinsdag werd er teruggekeken naar het afgelopen seizoen en vooruitgeblikt naar het huidige seizoen. Binnen het algemeen bestuur nam Leon Claessens afscheid als lid van de PR. Bij afd. voetbal nam Harold Cuppen afscheid als bestuurslid. Karin Bovee is als bestuurslid toegetreden binnen afd voetbal. Bij afd korfbal was er niemand die afscheid nam als bestuurslid. We bedanken allen voor hun jarenlange inzet en wensen de nieuwe bestuursleden veel succes! Dit jaar niet 1 maar 2 vrijwilligers van het jaar. Dit jaar werden Hub Sturme (afdeling voetbal) en Lisette Swinkels(afdeling korfbal) extra in het zonnetje gezet. Dit staat symbool om alle vrijwilligers van onze vereniging te bedanken voor hun inzet!meer »

Uitnodiging jaarvergadering

11 oktober 20:00  Op dinsdag 12 oktober vindt onze jaarvergadering plaats.meer »

Verslag namens SV Ysselsteyn seizoen 2019-2020

11 oktober 20:00  Bij deze een verslag voor alle leden van SV Ysselsteyn namens het bestuur van SV Ysselsteyn. meer »

Update activiteitenkalender

11 oktober 19:30  Huldiging Jubilarissen afdeling Korfbal 17 oktober Huldiging Jubilarissen afdeling Voetbal 24 oktober Sintavond 2 December Noteer ze dus alvast in je agenda.meer »

Overlijden Jan Geurts

12 juni 10:15  Overlijden Jan Geurtsmeer »

TEAMINDELINGEN JUNIOREN EN SENIOREN 2021-2022

7 juni 18:45  De teamindelingen voor de Jeugd en de Senioren voor volgend seizoen zijn bekend!meer »

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!